Tunfrikadeller med naanbrød og kikærtesalat opskrift
Tunfrikadeller med naanbrød og kikærtesalatTunfrikadeller med naanbrød og kikærtesalatTunfrikadeller med naanbrød og kikærtesalat

Tunfrikadeller med naanbrød og kikærtesalat - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 ds. tun (drænet)
- 2 ds. kikærter (drænet)
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 rød chili
- 1 æg
- ½ dl. mel
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- olie til stegning
- Salt og peber
- 200 g. babyspinat
- 1 tsk. karry
- 4 naanbrød

Sådan gør du
- Blend tun, 1 dåse kikærter (drænet), hvidløg, ½ tsk. spidskommen, chili, æg, mel og koriander.
- Krydr med salt og peber.
- Form den blendede fars til små frikadeller, og steg på panden i den opvarmede olie (2-3 min. på hver side)
- Skyl spinat grundigt, og lad det dryppe af.
- Steg den sidste dåse kikærter (drænet) et par minutter på panden i olie, sammen med ½ tsk. spidskommen, 1 tsk. karry. Tilsæt derefter spinaten og lad det stege til det falder sammen.
- Smag til med salt og peber.
- Varm naanbrødene i ovnen.
- Anret tunfrikadellerne på de line nannbrød, med spinat og kikærter på.


Denne opskrift er læst 8069 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier