Rødebede og knoldselleri slaw opskrift
Rødebede og knoldselleri slawRødebede og knoldselleri slawRødebede og knoldselleri slaw

Rødbede og knoldselleri slaw - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 250 g. rødbeder (groftrevet)
- 250 g. knoldselleri (groftrevet)
- 250 g. revne gulerødder (groftrevet)
- Pinjekerner
- Friskhakket persille

Dressing
- 3 spsk. olivenolie
- 3 spsk. citronsaft
- 2 spsk. eddike
- 2 tsk. honning
- 1 tsk. salt

Sådan gør du
- Riv rødbeder, gulerødder og knoldselleri på den grove side af rivjernet.
- Bland de revne grønsager sammen i en skål.
- Opvarm alle ingredienserne til dressingen i en gryde. Saltet skal være helt opløst, inden du hælder dressingen over salaten.
- Lad salaten trække i køleskabet min. 1 time.
- Inden servering pyntes med persille og pinjekerner.

Tip: Salaten er langtidsholdbar, og derfor også god i madpakken dagen efter.


Denne opskrift er læst 8168 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier