Cremet og nem efterårssuppe
Cremet og nem efterårssuppeCremet og nem efterårssuppeCremet og nem efterårssuppe

Cremet og nem efterårssuppe - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 500 g. skrællede gulerødder
- ½ løg
- 1 tsk. stødt ingefær
- ½ tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. stødt chili
- ½ tsk. paprika
- 1 tsk. kanel (plus lidt ekstra til servering)
- olie
- 75 ml. vand
- 2 hønsekødsbouillonterninger
- salt og peber

Sådan gør du
- Skør gulerødderne i mindre stykker, og hak løget.
- Steg løg og gulerodsstykker i en gryde med olie sammen med alle krydderierne (ca. 2 min.).
- Tilsæt vand og bouillonterningerne og suppen koge under låg til gulerodsstykkerne er møre (ca. 15 min.)
- Hæld suppen over i en blender, og blend til den er ensartet.
- Smag til med salt og peber.
- Server med drysset kanel på.

Tip: Suppen er meget cremet som den er, men for yderligere cremet konsistens kan tilsættes 100 g. Philadelphia.


Denne opskrift er læst 8208 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier