Fyldte peberfrugter med oksekød opskrift
Fyldte peberfrugter med oksekød opskriftFyldte peberfrugter med oksekød opskriftFyldte peberfrugter med oksekød opskrift

Fyldte peberfrugter med oksekød - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 450 g. hakket oksekød
- 100 g. hvide ris
- 225 g. vand
- 4-6 peberfrugter (afhængigt af størrelse)
- 1 stort glas tomatsauce (f.eks. krydret)
- 15 ml. worchester sauce (eller engelsk sauce)
- grøntsagsbouillonterning
- 2 fed hvidløg
- ½ lille løg
- Oregano
- Revet ost

Sådan gør du
- Hak 2 fed hvidløg og ½ løg.
- Find en gryde og hæld 220 g. vand i sammen med ris. Sæt det i kog i 20 minutter.
- I en anden gryde svitses løgene og derefter brunes også det hakkede oksekød i en gryde eller pande med 1 tsk. oregano, 1 bouillonterning og lidt salt og peber.
- Skær peberfrugterne i halve, og fjern kernerne og stilkene. Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland nu det hakkede oksekød, de kogte ris, 1 halvt glas tomatsauce og 15 ml. worchester sauce. Fordel blandingen i peberfrugterne.
- Bag i ovnen i 1 time Hvert kvarter hælder du lidt ekstra tomatsauce ned i peberfrugterne.
- Server med lidt revet ost oven på.


Denne opskrift er læst 20769 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier