Ingredienser
- 200 g. spinat
- 75 g. tørrede tranebær
- 10 g. sesamfrø
- 1 tsk. birkes
- 30 g. sukker
- Smør
- 50 g. mandler uden skal
- Knivspids paprika
- 30 ml. hvidvins eddike
- 30 ml. æblecider eddike
- 50 ml. olivenolie
-
Sådan gør du
- Rist mandlerne på en pande i lidt smør til de bliver en smule brunlige. Lad dem herefter køle af.
- Bland alle ingredienserne, undtagen spinat, tranebær og mandlerne, i en skål og rør godt rundt.
- Tilsæt spinatbladene, tranebær og mandlerne umiddelbart før servering og bland.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-