Jordbærtærte opskrift
Jordbærtærte opskriftJordbærtærte opskriftJordbærtærte opskrift

Jordbærtærte - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
Dej:
- 150 g. mel
- 100 g. smør
- 50 g. sukker
- ½ æg

Dejfyld:
- 100 g. smør
- 100 g. sukker
- 100 g. marcipan
- ½ æg

Chokoladeovertræk:
- 100 g. mørk chokolade

Cremefyld:
- 2 ½ dl. Sødmælk
- ½ brev kagecreme
- 2 ½ dl. piskefløde

Pynt:
- 500 g. friske jordbær


Pasta: Sådan gør du
- Ælt alle ingredienserne til dejen sammen, og stil den i køleskabet i en time.
- Rør smør og sukker til dejfyldet. Tilsæt den revne marcipan og det halve sammenpiskede æg.
- Rul dejen fra køleskabet ud, og læg den i en smurt tærteform (ca. 23 cm i diameter). Hæld derefter dejfyldet i, og bag den ved 200 c. i ca. 20 min.
- Afkøl kagen og pensel den med den smeltede chokolade.
- Rør mælk og kagecremespulver. Stilles køligt til den er blevet tyk. Vend flødeskummet i den færdige creme og fordel på kagen.
- Pynt med friske jordbær.


Tip: Hvis dejen er svær at rulle ud, kan den trykkes i formen med fingrene.


Denne opskrift er læst 15447 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier