Tagliatelle med parmaskinke og artiskokker
Tagliatelle med parmaskinke og artiskokkerTagliatelle med parmaskinke og artiskokkerTagliatelle med parmaskinke og artiskokker

Tagliatelle med parmaskinke og artiskokker - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 6 spsk. olivenolie
- 2 røde løg
- 10 skiver parmaskinke
- 10 artiskokhjerter i olie (drænet)
- 1 dl. hvidvin
- 3 spsk. friskhakket persille
- 400 g. tagliatelle
- 80 g. parmesanost
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær parmaskinken i strimler og skær artiskokhjerterne i kvarte.
- Skær løgene i tynde skiver.
- Opvarm olien i en dyb pande og tilsæt derefter løg og parmaskinkestrimler. Lad det stege i 5 min. under omrøring.
- Tilsæt artiskokkerne og smag til med salt og peber. Lad det stege i 3 min. under omrøring.
- Tilsæt hvidvinen og lad det koge 1 min. så alkoholen fordamper.
- Tilsæt den friskhakkede persille, og tag panden af gryden.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland pasta og kødsovs sammen i en gryde ved medium varme i 30 sek.
- Serveres med det samme, med friskrevet parmesan ovenpå.


Denne opskrift er læst 24593 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier