Skalpasta med blomkål og æg
Skalpasta med blomkål og ægSkalpasta med blomkål og ægSkalpasta med blomkål og æg

Skalpasta med blomkål og æg - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 5 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 250 g. blomkål
- 1,8 liter vand
- 3 kyllingebouillonterninger
- 300 g. skalpasta
- 3 æg
- 100 g. friskrevet parmesanost
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak løget fint og hak blomkålen groft.
- Opvarm olien i en gryde, og steg løgene deri.
- Tilsæt blomkål og lad det stege yderligere 2 min.
- Tilsæt vand og bouillonterninger, og lad det koge med låget halvt på i 15 min.
- Tag derefter låget af og krydr med salt og peber.
- Tilsæt nu pastaen, og lad det koge uden låg ved svag varme i ca. 8 min. Rør jævnligt.
- Tag gryden af varmen og tilsæt de 3 æg under omrøring.
- Tilsæt parmesanosten og server.


Denne opskrift er læst 6250 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier