Tomater med ost og oliven-nøddetapenade
Tomater med ost og oliven-nøddetapenadeTomater med ost og oliven-nøddetapenadeTomater med ost og oliven-nøddetapenade

Tomater med ost og oliven-nøddetapenade - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 faste små tomater
- 200 g. ost efter eget valg
- Salt og peber

Oliven-nøddetapenade
- 200 g. sorte oliven (uden kerner)
- 20 g. valnødder
- 1 fed hvidløg
- 4 spsk. olivenolie
- 1 tsk. citronsaft

Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne til tapenaden, undtagen olien, der skal tilsættes løbende under blendningen.
- Halver tomaterne og udhul dem med en ske.
- Drys dem indvendigt med salt og peber, fordel osten i og læg tapenade over.
- Bages kortvarigt ved 200 c.


Denne opskrift er læst 2907 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier