Rejer og svampe på spyd opskrift
Rejer og svampe på spyd opskriftRejer og svampe på spyd opskriftRejer og svampe på spyd opskrift

Rejer og svampe på spyd - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 250 g. mellemstore champignoner
- 175 g. kæmperejer
- 6-8 trægrillspyd
- Hvidløgseddike
- Olivenolie
- Tør hvidvin
- 2 citron
- Hvidløg
- Sukker
- Frisk timian
- Frisk persille
- Chilipulver
- Salg og peber


Sådan gør du
- Læg trægrillspyddene i vand i 30-45 minutter før brug
- Rens svampene og skær stilkene fra.
- Marinaden skal laves. Bland 1 ½ dl. ekstrajomfru olivenolie, ¾ dl. hvidvinseddike, ¾ dl. tør hvidvin, saft fra 2 citroner, 1 knust fed hvidløg, 2 tsk. sukker, 1 spsk. friskhakket timian, 2 spsk. friskhakket persille, 2 tsk. chilipulver og lidt salt og peber i en gryde.
- Tilsæt svampene og lad dem koge i 4-5 minutter i marinaden.
- Hæld marinaden over i en si, og lad marinaden flyde ud i en skål. Smid den ikke ud, men lad den afkøle i et stykke tid.
- Marinér nu rejerne i den kolde marinade. Lad dem gerne ligge i helt op til 1 time i marinaden, før marinaden hældes fra.
- Sæt rejer og svampe på spyddene og læg dem på grillen (ikke for tæt på kullene). Giv spyddene 2-3 minutter på hver side, og krydr eventuelt med salt og peber undervejs.
- Servér med f.eks. tomater

Tip: Disse spyd kan sjældent stå alene, men er et fantastisk element til en grillmiddag.


Denne opskrift er læst 2599 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier