Rigatoni med svampe opskrift
Rigatoni med svampe opskriftRigatoni med svampe opskriftRigatoni med svampe opskrift

Rigatonipasta med asparges og svampe - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 500 g. rigatoni-pasta (store penne)
- 400 g. asparges
- 100 g. frosne ærter (optøet)
- 50 g. tørrede porcini (eller 250 g. friske portobello)
- 2 porrer
- 175 g. fløde
- 50 g. smør
- 50 g. parmesanost
- Frisk persille
- Paprikakrydderi
- Salt

Sådan gør du
- Opblød porcini-svampe i vand i 15 minutter og læg til tørre. Hvis du i stedet bruger portobello skær dem da i mindre stykker.
- Skær de to 2 porrer i skiver. Hak også frisk persille, så der er nok til 3 spsk.
- Skær asparges ud i 2-3 cm skiver og kog dem i saltet vand i 2 minutter. Tag dem op med det samme og skyl dem under koldt vand.
- I en dyb pande smeltes smørret. Svits nu ærterne, svampene, porrer og asparges i 5-6 minutter.
- Hæld 175. g fløde i sammen med 2 knsp. paprika og 3 spsk. hakket persille. Krydr med salt og peber og lad det kog 1 minut under omrøring.
- Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på pakken. Dræn, og hæld i panden med de andre ingredienser. Rør rundt
- Server med lidt revet parmesan henover.


Denne opskrift er læst 7127 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier