Fettuccine ragu opskrift
Fettuccine ragu opskriftFettuccine ragu opskriftFettuccine ragu opskrift

Fettuccine ragu - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 250 g. hakket oksekød
- 250 g. hakket svinekød
- 1 glas hvidvin
- 400 g. frisk fettuccine
- 300 g. passata
- 1 spsk. tomatpure
- 3 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 1 lille gulerod
- 1 selleri
- 1 kyllingebouillonterning
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak 1 selleri i stykker og riv 1 gulerod på et rivejern. Hak også 1 løg.
- Find en dyb pande eller gryde og svits løg, gulerødder og selleri i olivenolie i nogle minutter.
- Tilføj det hakkede svine- og oksekød og brun det i 6-7 minutter. Krydr med salt og peber.
- Hæld 1 glas hvidvin i og kog videre i 5 minutter.
- Tilsæt passata og tomatpure sammen med 100 ml vand og en terning kyllingbouillon.
- Lad retten koge i 1 til 1 1/2 time. Rør løbende.
- Kog pasta efter anvisning på pakken.
- Bland pasta i panden med kødsauce og server.


Denne opskrift er læst 19913 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier