Jødekager
JødekagerJødekagerJødekager

Jødekager - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 250 g. mel
- 150 g. smør
- 75 g. sukker
- ½ tsk. hjortetaksalt

Topping:
- 1 sammenpisket æg
- Kanel
- Sukker
- Hakkede mandler

Sådan gør du
- I en stor skål blandes mel og hjortetaksalt.
- Smørret smuldres i, og æltes sammen med sukker og æg.
- Stil den sammenæltede dej på køl i 1 time.
- Rul dejen ud (så tyndt som muligt), og udstik småkagerne med et glas.
- Pensel småkagerne med æg, og drys med kanel, sukker og hakkede mandler.
- Bages ved 200 c. på næst øverste rille i ca. 8 min.


Denne opskrift er læst 1995 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier