Ragu
RaguRaguRagu

Ragu - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 kg. oksefars
- 200 g. bacontern
- 2 stængler af bladselleri (skåret i tern)
- 1 gulerod (skrællet og skåret i tern)
- 1 løg (hakket)
- 1 hvidløg (presset)
- 2 ½ dl. rødvin
- 1 stor dåse tomatpure
- 1 oksekødsbouillonterning
- Frisk pasta

Sådan gør du
- Brun oksefarsen i en stor gryde.
- Tag oksefarsen op, og svits herefter baconen i samme gryde. Tilsæt grønsagerne efter et par minutter.
- Når grønsagerne er svitset, tilsættes fars, vin og pure. Lad retten koge 3-4 timer, indtil den har jævnet sig.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad den afdryppe.
- Bland pastaen i kødsovsen, og lad disse koge sammen indtil kødet har godt fat ved pastaen.

Mange tak til Linda, der indsendte denne opskrift


Denne opskrift er læst 3118 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier