Sild i ild hjemmelavede
Sild i ild hjemmelavedeSild i ild hjemmelavedeSild i ild hjemmelavede

Sild i ild (hjemmelavede) - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 2-4 fileter kryddersild
- 2 chili
- 2 røde peberfrugter
- 3 skalotteløg
- Olivenolie
- 3 tomater
- Mayonnaise
- Salt og peber

Sådan gør du
- Først laves marinaden. Det skal trække 6-8 timer for bedst resultat - f.eks. aftenen før.
- Skær sildene i mindre stykker og læg til side.
- Hak 2 chili og 3 skalotteløg fint. Skær også 2 røde peberfrugter i tynde skiver og 3 tomater i 1/8 dele.
- Kog delene (ikke sildene) i en gryde i olivenolie. Det skal simre lidt tid til en kompot. Lad det herefter køle helt af og krydr med salt og peber.
- Når det er afkølet skal mayonnaise (mængde afhænger af hvad jeres præference) vendes heri. Til sidst vendes sildene i. Lad det trække i 6-8 timer.
- Server f.eks. dagen efter på rugbrød med lidt purløg ovenpå.

Tip: Kan serveres med f.eks. hårdkogte æg og champignon.


Denne opskrift er læst 2597 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier