Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSild i ild (hjemmelavede) - opskrift - Madkogebogen
Sild i ild hjemmelavede
Sild i ild hjemmelavede
Sild i ild hjemmelavede
Sild i ild hjemmelavede

Sild i ild (hjemmelavede) - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 2-4 fileter kryddersild
- 2 chili
- 2 røde peberfrugter
- 3 skalotteløg
- Olivenolie
- 3 tomater
- Mayonnaise
- Salt og peber

Sådan gør du
- Først laves marinaden. Det skal trække 6-8 timer for bedst resultat - f.eks. aftenen før.
- Skær sildene i mindre stykker og læg til side.
- Hak 2 chili og 3 skalotteløg fint. Skær også 2 røde peberfrugter i tynde skiver og 3 tomater i 1/8 dele.
- Kog delene (ikke sildene) i en gryde i olivenolie. Det skal simre lidt tid til en kompot. Lad det herefter køle helt af og krydr med salt og peber.
- Når det er afkølet skal mayonnaise (mængde afhænger af hvad jeres præference) vendes heri. Til sidst vendes sildene i. Lad det trække i 6-8 timer.
- Server f.eks. dagen efter på rugbrød med lidt purløg ovenpå.

Tip: Kan serveres med f.eks. hårdkogte æg og champignon.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier