Grillspyd
GrillspydGrillspydGrillspyd

Grillspyd (kylling eller okse) - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst eller oksefillet
- 2 lime
- 2 dl. koksmælk
- Spidskommen
- Gurkemeje
- Koriander
- Salt
- 10-16 grillspyd i træ

Sådan gør du
- Først skal marinaden som kødet skal trække i laves. Blandt 4 spsk. friskpresset lime, 2 dl. koksmælk, samt ½ tsk. koriander, ½ tsk. gurkemeje, ½ tsk. spidskommen og ½ tsk. salt.
- Bank ny kødet fladt og skær det i strimler som passer i størrelsen til grillspyd. Læg kyllingen i en frysepose sammen med marianden og lad det trække i 1-2 timer.
- Læg også grillspyddene i blød cirka 30-40 minutter før kødet skal tilberedes.
- Sæt nu kødstykkerne på grillspyddene og grill 3-4 minutter på hver side på grill eller pande.
- Server til den klassiske grillaften


Denne opskrift er læst 3068 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier