Oksefilet marineret i citron opskrift
Oksefilet marineret i citron opskriftOksefilet marineret i citron opskriftOksefilet marineret i citron opskrift

Oksefilet marineret i citron - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 oksefileter
- 1 citron
- 1 bundt asparges
- 1 bundt forårsløg
- 125 g. smør
- Dijonsennep
- Frisk rosmarin
- Hvidløg
- Olivenolie
- Peber

Sådan gør du
- Hak rosmarin fint, så der er til cirka 2 spiseskefulde. Hak 2 fed hvidløg fint.
- Skær enderne af asparges og forårsløg, så de er klar til at blive lagt på grill.
- Først skal rosmarinsennepssmør laves. Lad 125 g. smør blive blødt. Bland det med 1 spsk. dijonsennep, 2 spsk. finthakket rosmarin, 2 fed finthakket hvidløg, og ½ tsk. friskkværnet peber.
- Læg det ind i køleskabet på sølvpapir, så det kan blive fast igen.
- Nu skal marinaden laves. Tag saften fra ½ citron, tilsæt 2 spsk. ekstrajomfru olivenolie samt ½ tsk. friskkværnet peber.
- Læg oksefileter på et fad og hæld marinaden ud over. Lad det ligge i op til en time, så marinaden kan give kødet smag.
- Hæld marinaden fra og grill oksefileterne 2 minutter på hver siden.
- Grill asparges og forårsløg samtidig.
- Servér oksefilet med rosmarinsennepssmør ovenpå, og med asparges og forårsløg som tilbehør.

Tip: Kan spises alene eller som del af grillmiddagen.


Denne opskrift er læst 4713 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier