Fried Chicken opskrift
Fried Chicken opskriftFried Chicken opskriftFried Chicken opskrift

Fried chicken - opskrift

Til 1-2 personer

Ingredienser
- 8-12 kyllingelår eller underlår
- 350 ml. yoghurt
- 200 g. rasp
- Paprika
- Koriander
- Gurkemeje
- Ingefær (tørret)
- Lime
- Salt

Sådan gør du
- Kyllingen skal trække i marinaden i lang tid, gerne op til et helt døgn før tilberedning.
- Lad marinaden ved at blande yoghurt med 1 tsk. salt, 1. tsk. ingefær, 1 tsk. gurkemeje, 1 tsk. koriander og 1 tsk. paprika. Put marinaden i en pose sammen med kyllingen og sæt i køleskabet.
- Når retten har ligget i marinaden længe forvarmes ovnen til 190 grader varmluft. En bageplade eller fad smøres med olivenolie.
- Tag en dyb tallerken og hæld rasp samt 1 tsk. koriander og 1 tsk. paprika heri. Vend kyllingen heri og læg på pladen. Sæt i ovnen og giv det 35-45 minutter afhængigt af størrelsen på kyllingestykkerne. De skal være gyldne på overfladen.
- Server med en smule lime.

Tip: Kan spises med f.eks. en frisk salat, ris eller kartofler.


Denne opskrift er læst 4832 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier