Løgsuppe opskrift
Løgsuppe opskriftLøgsuppe opskriftLøgsuppe opskrift

Løgsuppe - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 600-700 g. hvide løg
- 4 fed hvidløg
- 2,5 dl. fløde
- 50 g smør
- Hvedemel
- 1 kyllingebouillonterning
- 1 grøntsagsbouillonterning
- Muskatnød (stødt)
- Salt og peber
- Evt. ristet brød og revet ost

Sådan gør du
- Skær alle løgene i grove skiver.
- Opvarm smørret i en stor gryde og svits nu løgene indtil de bliver gennemsigtige og bløde. Tag nu gryden af varmen og tilsæt 3 spsk. mel.
- I mellemtiden opvarmes 2 liter varm i en separat gryde med de to bouillonterninger i. Når det koger, hældes det op i gryden med løgene.
- Blend nu løgsuppen i en blender og tilsæt til sidst 2,5 dl. fløde, salt og peber samt en knivspids muskatnød. Lad suppen koge op i 5-10 minutter.
- Server varm, evt. med ristet brød ovenpå eller revet ost, f.eks. parmesan.


Denne opskrift er læst 4137 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier