Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLøgsuppe - opskrift - Madkogebogen
Løgsuppe opskrift
Løgsuppe opskrift
Løgsuppe opskrift
Løgsuppe opskrift

Løgsuppe - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 600-700 g. hvide løg
- 4 fed hvidløg
- 2,5 dl. fløde
- 50 g smør
- Hvedemel
- 1 kyllingebouillonterning
- 1 grøntsagsbouillonterning
- Muskatnød (stødt)
- Salt og peber
- Evt. ristet brød og revet ost

Sådan gør du
- Skær alle løgene i grove skiver.
- Opvarm smørret i en stor gryde og svits nu løgene indtil de bliver gennemsigtige og bløde. Tag nu gryden af varmen og tilsæt 3 spsk. mel.
- I mellemtiden opvarmes 2 liter varm i en separat gryde med de to bouillonterninger i. Når det koger, hældes det op i gryden med løgene.
- Blend nu løgsuppen i en blender og tilsæt til sidst 2,5 dl. fløde, salt og peber samt en knivspids muskatnød. Lad suppen koge op i 5-10 minutter.
- Server varm, evt. med ristet brød ovenpå eller revet ost, f.eks. parmesan.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier