Chili sin carne
Chili sin carneChili sin carneChili sin carne

Chili sin Carne - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 peberfrugt
- 4 fed hvidløg
- 1 ds. flåede tomater
- 1 ds. blackbeans
- 1 ds. kidney bønner
- 1 ds. linser
- 1 spsk. brun sukker
- 1-2 røde chili
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. spidskommen
- 2 spsk. tomatpure
- ½ tsk. chiliflager
- 1 tsk. tørret timian
- 1 håndfuld friskhakket persille

Serveres med (efter eget valg):
- Mørk chokolade
- Tortillas
- Guacamole
- Ris
- Creme fraiche
- Revet ost

Sådan gør du
- Dræn og rens bønner og linser.
- Skær løg, peberfrugt og gulerødder i små firkanter, pres hvidløget, og finhak chili .
- Hæld 2 spsk. olie i en gryde og ved medium varme tilsættes løg, chili, peberfrugt og gulerødder. Lad dem koge til de bliver bløde i konsistensen.
- Tilføj alle de tørrede krydderier og lad retten koge i et minut yderligere.
- Skru ned for varmen og tilsæt det sidste olie, indholdet af dåserne, tomatpure og hvidløg.
- Lad retten simre under låg i 15 min. Rør jævnligt.
- Tag låget af, og lad retten koge yderligere 5 min.
- Rør den friskhakkede persille i, og server.


Denne opskrift er læst 5094 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier