Grillede spareribs opskrift
Grillede spareribs opskriftGrillede spareribs opskriftGrillede spareribs opskrift

Grillede spareribs - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 2 kg. spareribs
- 1 løb
- 4 nelliker
- 2 laurbærblade
- Sød chilisauce
- Sikker
- Worcestershire-sauce
- Hvidløgseddike
- Cayennepeber
- Salt


Sådan gør du
- Lav først en kogelage til spareribs. Tag en gryde, tilsæt ¾ liter vand, 1 løg i både, 4 nelliker, 5 grove peberkorn, 2 laurbærblade og 1 tsk. salt.
- Kog spareribs i gryden med kogelagen i cirka 30 minutter. Tag spareribs op og lad vandet løbe fra.
- Lav i mellemtiden marinaden. Tag en skål og tilsæt 1 ½ dl. sød chilisauce, 2 spsk. sukker, 2 spsk. Worcestershire-sauce, 1 spsk. hvidvinseddike og ½ tsk. cayennepeber.
- Hæld halvdelen af marinaden ud over spareribsene. Fordel den jævnt, og lad kødet trække i et køleskab i op til 3 timer for bedst mulig smag.
- Læg spareribsene på grill og giv dem 7-9 minutter. Vend jævnligt, og pensl med den resterende marinade løbende. Pas på de ikke brænder på; flyt hellere grillristen lidt højere op.
- Servér med salat eller grillede grøntsager.


Denne opskrift er læst 3807 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier