Cremet Kyllingesuppe
Cremet KyllingesuppeCremet KyllingesuppeCremet Kyllingesuppe

Cremet Kyllingesuppe - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingefilet
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. smør
- 4 gulerødder
- 2 stilke selleri
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 kyllingebouillonterning
- 2 dl. fløde
- 3 dl. mælk
- 6 dl. vand
- ½ dl. hvidvin
- 1 spsk. chicken & steak krydderi
- 3 laurbærblade
- 1 ½ tsk. Herbs of Provence
- Friskhakket persille (mængde efter eget valg)


Til servering:
- Revet ost
- Lækkert brød

Sådan gør du
- Kog kyllingefiletterne i en stor gryde med vand under låg i 15-20 min.
- Når de er gennemkogte drænes vandet fra, og kyllingekødet afkøles.
- Med to gafler river du kødet i strimler.
- Pres hvidløget, og skær løg, gulerødder og selleri i firkanter.
- I en stor gryde svitser du grønsagerne sammen med 2 spsk. olivenolie og 2 spsk. smør.
- Når grønsagerne er blevet en smule møre tilsættes de andre ingredienser (undtagen persille, der først røres i inden servering). Kyllingekødet tilsættes også.
- Lad retten koge i 15-20 min. Husk at røre regelmæssigt, da den nemt brænder på. Tilsæt evt. lidt maizena, hvis du ønsker en lidt tykkere suppe.
- Server suppen i en dyb tallerken med lidt sprødt brød og revet ost.


Denne opskrift er læst 35688 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier