Farfalle med valnødder og gorgonzola
Farfalle med valnødder og gorgonzolaFarfalle med valnødder og gorgonzolaFarfalle med valnødder og gorgonzola

Farfalle med valnødder og gorgonzola - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 500 g. farfalle (sommerfuglepasta)
- 8 spsk. olivenolie (plus lidt ekstra til at blande i den nykogte pasta)
- 250 g. kold gorgonzolaost
- 100 g. valnødder
- 200 g. rucola
- 2 spsk. balsamico
- Salt og peber

Sådan gør du
- I en stor gryde koges 4 liter vand sammen med 2 spsk. salt.
- Kog pastaen i vandet til den er al dente.
- Dræn pastaen og skyld den med det samme med koldt vand.
- Bland lidt olivenolie i pastaen, og sæt den til side.
- Skær den kolde gorgonzolaost i små terninger, og bland dem sammen med rucola og valnødder i en stor skål. Tilsæt de 8 spsk. olivenolie og 2 spsk. balsamico. Smag til med salt og peber.
- Bland pastaen i skålen og sæt film over. Lad skålen stå i 5 min. ved rumtemperatur. Rør hvert 2. minut.


Denne opskrift er læst 3402 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier