Squashsuppe
SquashsuppeSquashsuppeSquashsuppe

Squashsuppe - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. karry
- 2 spsk. ekstra jomfuolivenolie
- 6 squash
- ½ l. vand
- 2 kyllingebouillonterninger
- Cremefraiche til servering

Sådan gør du
- Hak løget og pil hvidløgsfedene.
- Skær squash i stykker.
- I en stor gryde steges hvidløg, løg og karry ved medium varme i 5 minutter.
- Tilsæt squashstykkerne og steg yderligere 5 min.
- Tilsæt vand og bouillonterninger, og lad suppen simre i 20 min.
- Blend suppen og varm den op i gryden igen.
- Smag til med salt og peber, og server rygende varm med cremefraiche.


Denne opskrift er læst 2967 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier