Ingredienser
- 500 g. kyllingefilet
- 2 pakker nudler (de små firkanter) m. krydderier
- 1 spsk. soya
- 1 spsk. worcestershire
- 1 tsk. presset hvidløg
- 2 dl. frosne grønsager
- 1 æg
- 1 spsk. olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær kyllingefileterne i tern.
- I en stegepande steges hvidløg i olie ved medium varme.
- Tilsæt kyllingeternene sammen med soya, worchestershire, frosne grønsager og lidt salt og peber. Rør jævnligt med en træske.
- Kog nudlerne efter anvisning på pakken (gem de tilhørende breve med krydderier til senere).
- Når grønsagerne og kyllingeternene er næsten færdige tilsættes ægget. Rør med træskeen.
- Tilsæt de færdigkogte nudler og steg dem i panden med de tilhørende krydderier. Tilsæt evt. lidt mere olie.
- Rør grundigt med træskeen, og server med det samme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-