Pancetta linsesuppe
Pancetta linsesuppePancetta linsesuppePancetta linsesuppe

Pancetta linsesuppe - opskrift

Til {cf:personer} personer

Ingredienser
- 1 spsk. olie
- 1 løg
- 2 x 100 g. pancettaterninger (eller bacon i tern)
- 1 gulerod
- 1 tsk. knust spidskommen
- ½ tsk. gurkemeje
- 2 fed hvidløg
- 1 chili
- 2 kyllingebouillonterninger
- 250 g. røde linser

Sådan gør du
- Skær løget og guleroden i små tern og pres de to fed hvidløg. Chilien hakkes groft.
- I en gryde opvarmes olivenolien. Tilsæt herefter 100 g. pancetta og gulerods- og løgterningerne. Lad det stege i ca. 10 min. ved medium varme.
- Tilsæt gurkemeje, spidskommen, presset hvidløg og grofthakket chili. Lad det stege 1-2 min.
- 1 ¼ l. vand hældes i gryden sammen med bouillonterningerne og linserne.
- Lad suppen simre i 20 min. Rør jævnligt, så linserne ikke sætter sig fast i bunden.
- Imens steges de resterende 100 g. pancettaterninger til de er sprøde. (ca. 10 min.) på en tør pande.
- Serveres rygende varm med pancettaterninger drysset ovenpå.


Denne opskrift er læst 2291 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier