Oksekøds chilisuppe
Oksekøds chilisuppeOksekøds chilisuppeOksekøds chilisuppe

Oksekøds chilisuppe - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 2 tsk. chiliflager
- 1 lille dåse majs
- 1 dåse bønner (fx blackbeans eller kidneybønner)
- 4 dl vand
- 1 oksekødsbouillonterning
- 1 dåse tomatsauce
- 1 rød chili (hakket)

- evt. creme fraiche til servering

Sådan gør du
- I en gryde brunes det hakkede kød sammen med chiliflagerne.
- Hak den røde chili og tilsæt.
- Tilsæt majs, bønner, vand, bouillonterning og tomatsauce. Lad suppen simre i 15 min. med låg. Rør jævnligt.
- Serveres rygende varm med creme fraiche.


Denne opskrift er læst 4506 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier