Majsmuffins med oksekødsguf
Majsmuffins med oksekødsgufMajsmuffins med oksekødsgufMajsmuffins med oksekødsguf

Majsmuffins med oksekødsguf - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
Majsmuffins
- 7 dl. mel
- 2 dl. sukker
- 2 dl. majsmel
- 2 spsk. bagepulver
- 1 ½ tsk. salt
- 3 ½ dl. mælk
- 150 g. smør
- 3 æg

Oksekødsguf
- 500 g. oksekød
- ½ rød peberfrugt
- ½ grøn peberfrugt
- 1 fed presset hvidløg
- 1 spsk. finthakket løg
- 200 g. tomatpure
- 1 dl. lys sirup
- ½ dl. vand
- ½ dl. hvid eddike
- 1 spsk. maizena
- ½ tsk. chiliflager
- ½ tsk. hvid peber
- 1 spsk. Worchestershire sauce
- Salt og peber

Til servering:
- Revet cheddarost
- Creme Fraiche

Sådan gør du
Majsmuffins
- I en skål blandes mel, sukker, majsmel, bagepulver og salt.
- Smelt smørret og pisk det i en anden skål sammen med mælk og æg.
- Bland indholdet af de to skåle sammen under grundig omrøring til dejen er helt ensartet.
Oksekødsguf
- I en gryde brunes hakkekødet.
- Finhak de to halve peberfrugter.
- I en anden gryde blandes de øvrige ingredienser til oksekødsguffet. Lad sovsen koge til den har en tyk konsistens.
- Bland tomatblandingen sammen med hakketkødet.

- Hæld ca. 2 spsk. majsmuffin dej i hver muffinform og hæld lidt kødsovs over.
- Bages ved 180 g. i ca. 25 min.
- Server med ost og creme fraiche.


Denne opskrift er læst 12297 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier