Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIndisk Dal Nirvana - opskrift - Madkogebogen
Indisk Dal Nirvana
Indisk Dal Nirvana
Indisk Dal Nirvana
Indisk Dal Nirvana

Indisk Dal Nirvana - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 2 ½ dl. grønne/ brune linser (eller kaviar linser)
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 1 spsk. presset hvidløg
- 1 tsk. cayennepeber
- 4 spsk. smør
- 1 dl. fløde
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- Salt og friskkværnet sort peber

Til servering: Ris eller indisk brød

Sådan gør du
- I en stor gryde koges linserne. Vandet skal dække linserne med ca. 5 cm. Når gryden er i kog, sættes linserne på medium varme i ca. 10 min. til linserne er bløde.
- Hæld vandet fra, og mas de drænede linser med en ske op af siderne på gryden - bare så nogle af linserne bliver knust.
- Tilsæt 2 ½ dl. vand, de hakkede tomater, ingefær, krydderierne og smørret. Lad derefter retten koge i 60 min. til den bliver tyk. Rør jævnligt.
- Rør fløde og de hakkede koriander i retten og server.

Tip: Serveres med indisk brød, fx naanbrød, eller ris.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier