Indisk Dal Nirvana
Indisk Dal NirvanaIndisk Dal NirvanaIndisk Dal Nirvana

Indisk Dal Nirvana - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 2 ½ dl. grønne/ brune linser (eller kaviar linser)
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 1 spsk. presset hvidløg
- 1 tsk. cayennepeber
- 4 spsk. smør
- 1 dl. fløde
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- Salt og friskkværnet sort peber

Til servering: Ris eller indisk brød

Sådan gør du
- I en stor gryde koges linserne. Vandet skal dække linserne med ca. 5 cm. Når gryden er i kog, sættes linserne på medium varme i ca. 10 min. til linserne er bløde.
- Hæld vandet fra, og mas de drænede linser med en ske op af siderne på gryden - bare så nogle af linserne bliver knust.
- Tilsæt 2 ½ dl. vand, de hakkede tomater, ingefær, krydderierne og smørret. Lad derefter retten koge i 60 min. til den bliver tyk. Rør jævnligt.
- Rør fløde og de hakkede koriander i retten og server.

Tip: Serveres med indisk brød, fx naanbrød, eller ris.


Denne opskrift er læst 4551 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier