Chorizofyldte pebere
Chorizofyldte pebereChorizofyldte pebereChorizofyldte pebere

Chorizofyldte pebere - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 2 røde snackpebere
- 150 g. chorizopølsekød
- 250 g. hytteost
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. spidskommen
- 2 fed pressede hvidløg
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 tsk. revet limeskal
- Salt

Sådan gør du
- Skær chorizo i tern. I en gryde varmes chorizokødet.
- Skær de to pebere i halve på langs, og fjern indmaden.
- I en skål blandes det varmede chorizopølse med hytteosten, limeskal og krydderier.
- Fyld de halverede pebere med indmaden og læg dem på noget bagepapir i ovnen i 8 – 10 min. ved 200 c.


Denne opskrift er læst 7038 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier