Stracciatella Suppe
Stracciatella SuppeStracciatella SuppeStracciatella Suppe

Stracciatella suppe - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 2 kyllingebouillonterninger
- 4 æg
- 0,8 dl parmesanost
- 1 spsk. hakket persille
- 1 tsk salt
- 2 håndfulde babyspinatblade

Sådan gør du
- Kog 1 liter vand med de to bouillonterninger
- Riv parmesanosten og hak persille.
- Rør æg, parmesan, 1 spsk. persille og salt sammen.
- Rør nu blandingen ned i gryden med det kogende vand. Giv det 1-2 minutter.
- Tilføj babyspinatbladene og rør rundt kort. Server med det samme.


Denne opskrift er læst 2791 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier