Kylling i mexikansk salsa
Kylling i mexikansk salsaKylling i mexikansk salsaKylling i mexikansk salsa

Kylling i mexikansk salsa - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 3-4 kyllingebryst
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 grøntsagsbouillon
- 1 ds. kidneybønner
- 2 dl. revet cheddarost
- Evt. jalapenos (hvis du kan lide stærk mad)

Sådan gør du
- Brun kyllingefilletterne på en dyb pande i 3-4 minutter på hver side.
- Tilføj hakkede tomater, 1 grøntsagsbouillon og kidneybønner (uden vandet). Lad det simre under låg i 4-5 minutter.
- Tag af varmen, hæld det revne ost over og lad det står i 3-4 minutter indtil osten er smeltet.
- Server, evt. med nachos-chips.


Denne opskrift er læst 15650 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier