Figner rullet i parmaskinke
Figner rullet i parmaskinkeFigner rullet i parmaskinkeFigner rullet i parmaskinke

Figner rullet i parmaskinke - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 6 mellemstore tomater
- 6 store modne figner
- 200g. mascarpone ost
- 12 skiver parmaskinke (skåret ultratyndt)
- 4 spsk. honning
- 4 spsk. purløg
- Olivenolie
- Ciabatta brød
- Salt og peber

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 180 grader. Skær tomaterne i halve og læg på en bageplade med skindet nedad.
- Drys med salt og peber og en smule oliveolien og sæt i ovnen i 10-12 minutter, afhængigt ag størrelsen. Lad dem herefter køle af.
- Skær fignerne i halve og fjern skrællen.
- Bland 200g. marscarponeost med 4 spsk. finthakket purløg, 1 spsk. olivenolie og salt og peber.
- Læg parmaskinke ud skærebræt og læg en halveret figne i den ene ende. Læg herefter en tsk. mascarponeost ovenpå og dernæst en halv tomat øverst. Rul parmaskinken omkring og gentag.
- Server med det samme ved at sprinkle en smule olivenolie og honning over. Server også med ristede, tynde ciabattaskiver.


Denne opskrift er læst 10945 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier