Porre, kartoffel go rucola supper
Porre, kartoffel go rucola supperPorre, kartoffel go rucola supperPorre, kartoffel go rucola supper

Porre, kartoffel og rucola suppe - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 2 medium kartofler
- 1 løg
- 60g. smør
- 150g. rucola blade
- 3 porrer
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 ciabatta brød
- 2 fed hvidløg
- 150 ml. fløde
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak løget, skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver, og hak porrerne.
- Smelt 60 g. smør i en gryde. Tilføj hakkede løg, porrer, og kartofler og giv det cirka 10 minutter.
- Sæt en gryde med 900 ml. vand i kog og tilføj to kyllingebouillonterninger. Når det koger, hældes løg, porrer og kartofler i. Lad det koge under låg i 20 minutter.
- Hæld nu suppen i en blender og hæld tilbage i gryden. Herefter tilføjes rucola-bladene. Lad det koge i 5-6 minutter.
- I mellemtiden ristet ciabatta-skiver. Skær herefter et hvidløg halvt over og gnub ciabattabrødet. Skær til sidst brødet i 1-2 cm. terninger.
- Hæld fløden i suppen, krydr med salt og peber og server med det samme. Læg et par ciabatta-terninger ovenpå.


Denne opskrift er læst 12577 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier