Spaghetti rullet i auberginer
Spaghetti rullet i auberginerSpaghetti rullet i auberginerSpaghetti rullet i auberginer

Aubergine-ruller med spaghetti - opskrift

Til 3-5 personer

Ingredienser
- 2 auberginer
- 1 dåse hakkede tomater
- 350 g. spaghetti
- 2 mozzarella-kugler
- 80g. pecorino ost
- 1 fed hvidløg
- Frisk basilikum
- Olivenolie
- Smør
- Tandstikker
- Salt og peber

Sådan gør du
- Riv pecorino osten og pres 1 fed hvidløg
- Skær auberginerne på langs i tynde skiver. Læ i en si, drys med salt og lad det trække i 30 minutter. Læg dem herefter på køkkenrulle
- Find nu en pande og rist auberginerne 2-3 minutter på hver side.
- Find en gryde og svits hvidløgene i olivenolie. Tilføj nu de hakkede tomater og lad blandingen simre uden låg i 15 minutter. Når det er færdigt tilføjes 10 basilikumsblade.
- I en ny gryde koges pastaen i saltet vand. Pastaen skal være al dente – må ikke blive blød. Bland herefter med tomatblandingen.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- På en bageplade med bagepapir lægges aubergineskiverne. Læg en smule pasta i midten, herefter en skive mozzarella. Rul sammen og sæt en tandstik i. Gentag proceduren og sprinkl til sidst pecorino ost over rullerne.
- Bag i ovnen i 10 minutter.
- Server med et par dråber olivenolie ovenpå.


Denne opskrift er læst 14849 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier