Mexikansk gryderet
Mexikansk gryderetMexikansk gryderetMexikansk gryderet

Mexikansk gryderet - opskrift

Til 5-6 personer

Ingredienser
- 3 dåser bønner (bland røde/hvide kidneybønner & black beans)
- 1 dåse refried beans
- 2 løg
- 500g. hakket oksekød
- 2 oksekødsbouillonterninger
- 2 dåser hakkede tomater
- Lime (saften fra)
- Frisk koriander
- 2 spsk. korianderkrydderi
- Creme fraiche (til servering)
- 1 spsk. spidskommen
- 2 spsk. chilipulver
- 2 røde chili (hakket)
- Olivenolie

Sådan gør du
- Hak 2 løg og svits i en stor gryde i olivenolie.
- Hæld nu det hakkede oksekød i og lad det brune.
- Tilføj nu 3 deciliter vand og to oksekødsbouillonterninger. Lad det små koge i 5 minutter.
- Skyld de 3 dåser bønner i en si. Tilsæt dem herefter i gryden sammen med dåsetomater og refried beans. Tilføj herefter chili, spidskommen og korianderkrydderi. Lad det koge i 1 time.
- Tilføj til sidst saften fra 1 lime og friskhakket korianderblade (gem en smule til servering). Giv det yderligere 10 minutter.
- Server varm med en smule korianderblade og creme fraiche ovenpå.


Denne opskrift er læst 5450 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier