Blomkål med citron og hvidløg
Blomkål med citron og hvidløgBlomkål med citron og hvidløgBlomkål med citron og hvidløg

Blomkål med citron og hvidløg - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 1 hoved blomkål
- Olivenolie
- 1 fed hvidløg
- Saften og skrællen fra 1 citron
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skyld blomkål og skær i mindre stykker. Pres hvidløget og riv skrællen fra citronen og pres saften ud i et glas.
- Hæld vand i en gryde med lidt salt og bring i kog. Kog nu blomkålen i 4-5 minutter og dræn herefter i koldt vand.
- I en dyb pande tilføjes 4 spsk. olivenolie. Svits nu hvidløgene og tilføj herefter blomkål. Lad det være på panden indtil de er begyndt at blive lidt brun på nogle af siderne. Der skal ikke røres løbende.
- Tilføj skrællen fra citron og lad det stege i 1-2 minutter mere.
- Server varm med 1 spsk. oliveolie og saften fra citronen ovenpå. Krydr også med salt og peber.


Denne opskrift er læst 9876 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier