Italienske wraps
Italienske wrapsItalienske wrapsItalienske wraps

Italienske wraps - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 10 små tortillas
- 300 g. salami eller italiensk pølse (eller begge dele)
- 2 store røde peberfrugter
- 300 g. provolone eller cheddar ost
- Mayonnaise (kan udelades)
- Romaine salat
- Tandstikker.
- Salt og peber

Sådan gør du
- Start med at skære at de røde peberfrugter over på midten og fjern kernerne. Læg dem på bagepapir i ovnen på 200 grader med skallen opad. De er klar, når skallen er begyndt at boble lidt op. Skær dem herefter i mindre stykker.
- Skær osten i tynde skiver med en osteskærer og skær salaten i aflange strimler. Skær og pølsen i enten skiver eller mindre stykker.
- På en tortilla-wrap smøres mayonnaise tyndt ud (kan udelades), hvorefter du lægger pølse, ost, røde peberfrugter og romaine-salad. Krydr med salt og peber.
- Rul sammen i en kegleform og sæt en tandstik i. Fortsæt med de andre.
- Server med det samme.


Denne opskrift er læst 4016 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier