Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonItalienske wraps - opskrift - Madkogebogen
Italienske wraps
Italienske wraps
Italienske wraps
Italienske wraps

Italienske wraps - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 10 små tortillas
- 300 g. salami eller italiensk pølse (eller begge dele)
- 2 store røde peberfrugter
- 300 g. provolone eller cheddar ost
- Mayonnaise (kan udelades)
- Romaine salat
- Tandstikker.
- Salt og peber

Sådan gør du
- Start med at skære at de røde peberfrugter over på midten og fjern kernerne. Læg dem på bagepapir i ovnen på 200 grader med skallen opad. De er klar, når skallen er begyndt at boble lidt op. Skær dem herefter i mindre stykker.
- Skær osten i tynde skiver med en osteskærer og skær salaten i aflange strimler. Skær og pølsen i enten skiver eller mindre stykker.
- På en tortilla-wrap smøres mayonnaise tyndt ud (kan udelades), hvorefter du lægger pølse, ost, røde peberfrugter og romaine-salad. Krydr med salt og peber.
- Rul sammen i en kegleform og sæt en tandstik i. Fortsæt med de andre.
- Server med det samme.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier