Suppe med italiensk pølse
Suppe med italiensk pølseSuppe med italiensk pølseSuppe med italiensk pølse

Suppe med italiensk pølse - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 400g. italiensk pølse (f.eks. kalkun eller okse)
- Olivenolie
- 1 løg
- 200g. brune eller grønne linser
- 3 kyllingebouillonterninger
- Fennikel-krydderi
- Timian
- Salvie
- 350 g. ristede røde peberfrugter på glas

Sådan gør du
- Steg den italienske pølse på en pande og pres den i mindre stykker med skeen.
- Hak løget og svits det i en dyb gryde i lidt olivenolie. Hæld herefter 1,5 liter vand og tre kyllingebouillonterninger i. Lad det koge op.
- Nu tilføjes 2 spsk. fennikel, 1 spsk. timian, 1. spsk. salvie og 200g. linser. Lad det simre i 45 minutter.
- Hæld nu vandet fra de røde peberfrugter og skær dem i mindre stykker og tilføj i suppen. Lad den simre i yderligere 45 minutter eller indtil linserne er begyndt at gå fra hinanden.
- Server med lidt salt og peber ovenpå.


Denne opskrift er læst 2906 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier