Svampefrittata
SvampefrittataSvampefrittataSvampefrittata

Svampefrittata - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 220 g. svampe (f.eks. champignon eller portobello)
- 40g. parmesanost
- Frisk timian
- 7 æg
- Olivenolie

Sådan gør du
- Start med at rive 40 g. parmesanost. Hak også frisk timian, så der er nok til 2 teskefulde. Skær svampene i skiver.
- I en dyb gryde, svits svampene i lidt olivenolie i 5-10 minutter. Lad dem herefter køle lidt.
- I en skål blandes svampene, revet parmesan, timian, 7 æg i samt lidt salt og peber.
- I panden hældes en smule olivenolie nederst og herefter æggeblandingen. Varm det under låg ved medium varme i 3 minutter. Tag herefter låget af og lad det varme videre indtil æggekagen er mere fast.
- Server æggekagen ved at skære den i både.


Denne opskrift er læst 3528 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier