Pasta med rød peberfrugt sauce
Pasta med rød peberfrugt saucePasta med rød peberfrugt saucePasta med rød peberfrugt sauce

Pasta med rød peberfrugt sauce - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 300 g. pasta
- 3 store røde peberfrugter
- 2 spsk. pinjekerner
- Olivenolie
- 1/2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1.25 dl. fløde
- Frisk persille
- Revet parmesanost

Sådan gør du
- Hak løgog hvidløg.
- Forvarm ovnen til 200 grader. Skær de røde peberfrugter halvt over og fjern stenene. Læg dem nu med skindet opad i ovnen indtil skallen er har frigivet sig en del.
- Tag dem ud og lad dem køle af og pil herefter skallen af.
- Rist pinjekernerne en smule på en pande.
I en blender tilføjes de røde peberfrugter og pinjekernerne.
- Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand.
- I en anden gryde svitses hvidløg og løg i olivenolie. Tilføj herefter den røde peberfrugtblanding samt salt og peber. Tilsæt til sidst fløde og rør rundt.
- Bland pasta og saucen sammen.
- Server med frisk persille og revet parmesan ovenpå.


Denne opskrift er læst 15495 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier