Ratatouille Panini
Ratatouille PaniniRatatouille PaniniRatatouille Panini

Ratatouille Panini - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 6 skiver brød (f.eks. focacia eller ciabatta)
- 3 spsk. sorte oliven uden sten
- 1 aubergine
- 1 squash
- 2 røde peberfrugter
- Herbes de provence
- 6 skiver fontina eller Provolone ost
- 2 fed hvidløg
- 50g. rucola
- 1dl. olivenolie
- Salt

Sådan gør du
- Skær aubergine, squash og de røde peberfrugter i skiver eller mindre stykker. Pres hvidløgene.
- I en dyb pande opvarmes 1 dl. olivenolie og hvidløgene svitses. - Tilsæt herefter de andre grøntsager og vend i olien. Krydr med salt og peber samt lidt herbes de provence krydderi. Giv det 5-8 minutter indtil de bliver lidt blødere, men stadig faste.
- Skær brødene i 6 skiver og fordel nu grøntsagerne på tre af dem. Læg hefter 2 skiver ost og lidt rucola. Afslut med 1 spsk. sorte oliven i skiver. Læg øvredelen af brødet ovenpå.
- Varm nu paninierne i f.eks. en paninirister. En toastmaskine kan også bruges.
- Server ved at skære over på midten.


Denne opskrift er læst 3517 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier