Thailandsk laks opskrift
Thailandsk laks opskriftThailandsk laks opskriftThailandsk laks opskrift

Thailandsk laks - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 250 g. jasminris
- 400 g. laks uden skind
- 1 lime
- Hvedemel
- Olie
- 1 rød peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 1 rødløg
- Ingefær
- Fiskebouillon
- Chilisauce
- Cayennepeber
- Frisk basilikum
- Salt

Sådan gør du
- Skær peberfrugterne i fine strimler, og rødløget i tynde skiver.
- Kog jasminris efter anvisninger på pakken.
- Pres lime, og hæld 1 spsk. ud over laksen. Vend laksen i 1 spsk. hvedemel og tilsæt en smule salt.
- Tag en pande og tilsæt en smule olie til stegning. Steg laksen i 2-3 minutter på hver side. Tag den af
- Steg med det samme peberfrugter og løg i panden. Tilsæt ingefær, og beregn cirka 3 minutters stegetid. Tilsæt nu fiskebouillon, 3 spsk. chilisauce, 1tsk. revet skal fra en lime og 1 knsp. cayennepeber.
- Kog blandingen op og lad den kode i 3 minutter.
- Servér straks med varme ris og varm laks. Drys et par basilikumblade ovenpå.

Tip: Stærkere chili kan anvendes, ligesom sød chilisauce også kan bruges.


Denne opskrift er læst 14965 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier