Kylling broccoli gryderet
Kylling broccoli gryderetKylling broccoli gryderetKylling broccoli gryderet

Kylling broccoli gryderet - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 dl. mayonnaise
- ½ l. mælk
- 1 dl. fløde
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 spsk. citronsaft
- 2 tsk. karry
- 2 kyllingefilletter
- 1 broccoli hoved
- 2 dl. revet ost

- Ris til servering

Sådan gør du
- Kog kyllingefilletterne i en gryde med vand i ca. 10 min, og riv herefter det nykogte kød i strimler med to gafler.
- I en gryde opvarmes mælken og bouillonternerne opløses deri. Tag derefter mælken af varmen.
- I en skål blandes mayonnaise med citronsaft og karrypulver. Rør herefter mayonnaisen i mælkeblandingen sammen med fløden.
- Skær broccolihovedet i mindre buketter og læg dem i en gryde m. låg med kogende vand i bunden i ca. 5 min. Dræn herefter broccolibuketterne.
- Fordel broccolibuketterne i bunden af et stort ildfast fad.
- Fordel den revne kylling udover, og hæld derefter mælkeblandingen i fadet.
- Drys med revet ost, og bag ved 180 c. i 20-30 min.
- Kog risene efter anvisningen på pakken, og server sammen med kyllingeretten.


Denne opskrift er læst 24080 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier