Akoori (Indisk scrambled eggs)
Akoori (Indisk scrambled eggs)Akoori (Indisk scrambled eggs)Akoori (Indisk scrambled eggs)

Akoori (Indisk scrambled eggs) - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 8 æg
- 4 spsk. smør
- 1 stort løg
- 1 fed hvidløg
- 1 stor rød/grøn chilifrugt
- 1 tsk. spidskommen
- 2 tomater
- Frisk koriander
- Salt

Sådan gør du
- Hak løget fint og svits på en pande i smørret.
- I mellemtiden skæres tomaterne i små firkanter og chilifrugten i små stykker. Pres også hvidløg. Vent med at put det i panden.
- Tilføj nu hvidløg, chilifrugten og 1 tsk. spidskommen i panden. Rør godt rundt. Tilføj herefter tomatstykkerne og lad en del af væsken fordampe.
- Slå 8 æg ud i en skål og rør rundt.
- Tilføj nu 3 spsk. hakkede korianderblade og æggeblandingen på panden ved medium varme og rør rundt indtil det bliver til scrambled eggs. Tilføj lidt salt.
- Server med det samme alene eller ovenpå toast. Drys lidt koriander ovenpå.


Denne opskrift er læst 3478 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier