Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIndisk kikærte Dal med kokosmælk - opskrift - Madkogebogen
Indisk kikærte Dal med kokosmælk
Indisk kikærte Dal med kokosmælk
Indisk kikærte Dal med kokosmælk
Indisk kikærte Dal med kokosmælk

Indisk kikærte Dal med kokosmælk - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 200 g. basmati ris
- 1 løg
- 2 tomater
- 3 fed hvidløg
- 1 dåse kikærter
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. garam masala
- 2 dl. kokosmælk
- Frisk persille
- Salt

Sådan gør du
- Sæt ris i kog efter anvisning på pakken.
- I mellemtiden hak løg, pres hvidløg og skær tomater i små stykker. Dræn også kikærterne og hak lidt persille.
- I en dyb pande eller gryde tilføjes olien og løgene svitses til de er gennemsigtige. Tilføj nu hvidløg og dernæst garam masala. Svits i 30 sekunder.
- Tilføj nu tomater, kikærter, lidt salt og koksmælk. Lad det simre i 10-15 minutter eller indtil det bliver lidt tykkere. Drys lidt hakket persille i.
- Server med ris.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier