Indisk kikærte Dal med kokosmælk
Indisk kikærte Dal med kokosmælkIndisk kikærte Dal med kokosmælkIndisk kikærte Dal med kokosmælk

Indisk kikærte Dal med kokosmælk - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 200 g. basmati ris
- 1 løg
- 2 tomater
- 3 fed hvidløg
- 1 dåse kikærter
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. garam masala
- 2 dl. kokosmælk
- Frisk persille
- Salt

Sådan gør du
- Sæt ris i kog efter anvisning på pakken.
- I mellemtiden hak løg, pres hvidløg og skær tomater i små stykker. Dræn også kikærterne og hak lidt persille.
- I en dyb pande eller gryde tilføjes olien og løgene svitses til de er gennemsigtige. Tilføj nu hvidløg og dernæst garam masala. Svits i 30 sekunder.
- Tilføj nu tomater, kikærter, lidt salt og koksmælk. Lad det simre i 10-15 minutter eller indtil det bliver lidt tykkere. Drys lidt hakket persille i.
- Server med ris.


Denne opskrift er læst 8878 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier