Gulerods-karry suppe opskrift
Gulerods-karry suppe opskriftGulerods-karry suppe opskriftGulerods-karry suppe opskrift

Gulerods-karry suppe - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 225 g. gulerødder (4-5 store)
- 100 g. røde linser
- 2 forårsløg
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. frisk ingefær
- ½ tsk. chilipulver
- 2 grøntssagsbouillonterninger
- 120 ml. kokosmælk
- Olivenolie

Sådan gør du
- Skær gulerødder i små stykker og hak forårsløg.
- I en gryde opvarmes olivenolie. Tilsæt gulerødder og forårsløg (gem evt. lidt til servering) og svits indtil gulerødderne bliver lidt blødere.
- Tilføj herefter røde linser, karry, ingefær og chilipulver. Rør godt rundt i et par minutter. Tilsæt herefter 7 dl. vand og 2 grøntssagsbouillonterninger. Lad det simre i 10-15 minutter indtil linserne bliver bløde.
- Blend retten i en blender og hæld tilbage i gryden. Tilføj kokosmælk og evt. salt/peber og lad retten koge op kort.
- Server med det samme evt. med lidt forårsløg på toppen.


Denne opskrift er læst 10567 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier