Kakao brownies opskrift
Kakao brownies opskriftKakao brownies opskriftKakao brownies opskrift

Kakao brownies - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 250 g. sukker
- 70 g. kakaopulver (uden sukker)
- 2 æg
- ½ tsk. vaniljeekstrakt
- 130 g. usaltet smør
- 65 g. mel
- 65 g. valnødder (valgfrit)
- Salt

Sådan gør du
- I en gryde sættes lidt vand i kog. I en porcelænsske blandes smør, sukker, kakao og salt og sættes over det kogende vand, så det smelter under omrøring. Det er færdigt når smørret er smeltet og ensartet. Sæt skålen til side til afkøling.
- Forvarm ovn til 170 grader.
- Når blandingen er afkølet, røres vaniljeekstrakt i med en træske. Tilsæt æggene et af gangen og omrør grundigt. Tilsæt da mel og rør til dejen er ensartet. Tilsæt nødder, hvis du vil.
- Hæld dejen i en bageform med bagepapir i bunden, og lad dem bage i forvarmet ovn i 25-30 minutter.
- Lad kagen afkøle helt før du skærer den ud (kan f.eks. afkøles kort i fryser hvis du vil have helt skarpe stykker). Server.


Denne opskrift er læst 3928 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier