Ingredienser
- 600 g. hakket oksekød
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk.
ingefær
- 2 tsk. baharat-krydderi
- Frisk koriander
- Frisk mynte
- Olivenolie
- Ris, quinoa eller couscous (til
servering)
- Evt. græsk yoghurt (til servering)
Til krydderiblanding:
- 1 tsk. stødt koriander
- ½ tsk.
spidskommen
- ½ tsk. kardemomme
- ¼ tsk. kommen
- 1 tsk. gurkemeje
Sådan gør du
- Lav krydderiblandingen
i et glas. Tilføj en smule vand så det bliver flydende.
- Hak løg og pris hvidløg og ingefær.
- I en dyb pande opvarmes
lidt olivenolie sammen med løg, hvidløg og ingefær. Svits i 5 minutter. Tilføj nu krydderiblandingen og svits i et par minutter.
Tag indholdet op af panden, men lad olien blive.
- Kog ris, quinoa eller couscous afhængigt af hvad du foretrækker.
- I samme pande
brunes det hakkede oksekød. Når det er gennemsteget tilføjes hakkede tomater og løgene igen. Lad det simre i 20 minutter indtil
væsken er kogt fra.
- Tilsæt nu 2 tsk. baharat-krydderi , 3 spsk. friskhakket koriander og 3 spsk. friskhakket mynte.
- Server sammen
med ris/quinoa/couscous – evt. med lidt græsk yoghurt ovenpå.
Denne opskrift er læst 4504 gange
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Nyhedsbrev |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015