Thailandsk Tom Kha Gai suppe opskrift
Thailandsk Tom Kha Gai suppe opskriftThailandsk Tom Kha Gai suppe opskriftThailandsk Tom Kha Gai suppe opskrift

Thailandsk Tom Kha Gai suppe - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 450 g. kyllingebryst
- 1 dåse kokosmælk
- 1 kyllingebouillonterning
- 6 skiver ingefær
- 1 stilk citrongræs
- 70 g. champignon
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. thai chilipaste
- Frisk basilikum
- Frisk Koriander

Sådan gør du
- Skær kyllingen i 2-3 cm. stykker. Skær ingefær i 6 skiver og skær 70 g. champignon i skiver. Skær også citrongræs i 1-2 cm. stykker.
- I en gryde blandes kokosmælk, 450 ml. vand, 1 kyllingebouillonterning, ingefær, citrongræs og sæt i kog.
- Tilføj nu kylling, svampe, 1 spsk. limesaft, fiskesauce, sukker og chilipaste. Lad det simre i omkring 10 minutter.
- Fjern citrongræsstilke og server med lidt frisk basilikum og koriander ovenpå.


Denne opskrift er læst 4299 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier